Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν γυναίκες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και έχουν διακριθεί σε διάφορους χώρους.
Η εκδήλωση είχε σκοπό να αναδείξει τα πρόσωπα της γυναίκας και τους πολλαπλούς ρόλους της στην κοινωνία αλλά και να τονίσει ότι οι γυναίκες αποτελούν σύμβολα αξιοπρέπειας, δύναμης και αδιάκοπου αγώνα.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε:
Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου, την Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας του ομίλου ΟΤΕ, Ντέπη Τζιμέα, την Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Νατάσσα Αντωνοπούλου, την Πρόεδρο την ανθρωπιστικής Λέσχης LIONS «Ολυμπιάδα» Θεοφανώ Κοτσώνη – Περδικάρη και την εκπρόσωπο των μελών του ΚΑΠΗ, Αννίτα Σιδέρη.
Την διοργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνική Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, κα Βίκυ Νικάκη.

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός