Πιστοποιήθηκαν και οι 13 παιδικές χαρές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κύριο

Πιστοποιήθηκαν και οι 13 παιδικές χαρές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού , μετά την ολοκλήρωση και την εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων, αλλά και την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών, ώστε ασφαλείς και σύγχρονες να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών της πόλης μας.

Τον Αύγουστο του 2016 έλαβαν  Σήματα Καταλληλόλητας Λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών οι παιδικές χαρές:

 1. Περικλέους, Χολαργός
 2. Πλατείας Δημοκρατίας, Χολαργός
 3. Πλατείας Κύπρου, Χολαργός
 4. Μεγάλου Πάρκου Παπάγου,
 5. Πλατείας Παύλου Μπακογιάννη, Παπάγου
 6. Οδού Νευροκοπίου, Παπάγου
 7. Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Παπάγου

 ενώ στις 5-12-2017 παραλάβαμε τα Σήματα Καταλληλόλητας Λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών και για τις υπόλοιπες 6 παιδικές χαρές του Δήμου μας:

 1. Ναυαρίνου, Χολαργός.
 2. Αναστάσεως & Αρτέμιδος, Χολαργός.
 3. Πλατείας Φλωρίνης, Παπάγου.
 4. Πλατείας Κονίτσης, Παπάγου.
 5. Οδού Πίνδου, Παπάγου.
 6. Οδού Χατζηκωνσταντή, Παπάγου.

Δεδομένου ότι επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος της πιστοποίησης των παιδικών χαρών μας, περνάμε στον επόμενο που είναι η δημιουργία μιας πρότυπης παιδικής χαράς σημείο αναφοράς για τον Δήμο μας.

Επιπρόσθετα, εντός του 2018 αναμένονται η τοποθέτηση νέων πολυοργάνων στην παιδική χαρά Πλατείας Αγίου Γεωργίου και στην παιδική χαρά Αναστάσεως & Αρτέμιδος καθώς και οι εργασίες ανακατασκευής της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης στην οποία θα δημιουργηθεί μια νέα παιδική χαρά.

Οι εργασίες συντήρησης συνεχίζονται αδιαλείπτως δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας των παιδικών χαρών με μεγάλο πρόσκομμα τους συνεχείς βανδαλισμούς, παρότι οι παιδικές χαρές μας αστυνομεύονται από τις 10 μ.μ έως τις 6 μ.μ.

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός