Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στη δράση "GreenAthlon" Κύριο

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε η δράση «GreenAthlon», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα «GREEN ANGELS».

Περισσότερα από 500 άτομα ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, κυρίως μαθητές των σχολείων μας αλλά και πρόσκοποι, κάτοικοι της πόλης μας, μέλη της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού και της Περιβαλλοντικής Ομάδας «Ώρα για δράση-Let’s do it Greece», έζησαν μια μοναδική εμπειρία που συνδύαζε μια διαδρομή περιπάτου με περιβαλλοντική δράση.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στο «GreenAthlon», αψηφώντας τον βροχερό καιρό και που όλοι μαζί καταφέραμε να φυτέψουμε περισσότερα από 500 δέντρα στους πρόποδές του Υμηττού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Θανάση Αυγουρόπουλο, καθώς και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας, τόσο για την προετοιμασία, όσο και για τη διεκπεραίωση της δράσης.

Επίσης ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη για τον συντονισμό των σχολείων, την Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού» που συνέβαλε αποφασιστικά στην πραγματοποίηση της δράσης, την εταιρία «dole» που προσέφερε μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες και τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για την προσφορά των πούλμαν.

Τέλος ευχαριστούμε την Περιβαλλοντική Κοινότητα «GREEN ANGELS» για τη συνεργασία, την οποία θα επαναλάβουμε με σκοπό την προστασία του Υμηττού και την εν γένει προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός