Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 996

Επίσκεψη Μελών του ΣΕΑΝ Αν. Αττικής στο Δημαρχείο

Τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής»

κ.κ. Θεόδωρος Μπριάνης, Πρόεδρος, Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Αντιπρόεδρος, , Γεώργιος Μιχαήλ Γεν. Γραμματέας, Λουκάς Ρίζος, Μιχαήλ Φιλιππίδης και Μιχαήλ Χαρατσάρης την Τρίτη 19-5-2015 στο Δημαρχείο. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε γόνιμος διάλογος, από τον οποίο προέκυψε διάθεση συνεργασίας σε πολλά θέματα, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, ο εθελοντισμός, η πολιτική προστασία κ.α.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής (ΣΕΑΝ Αν. Αττικής) είναι Ένωση Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και έχει ως μέλη του όσους υπηρέτησαν τη θητεία τους ως Έφεδροι Αξιωματικοί (δόκιμοι) και στους τρείς Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδρύθηκε με το νόμο 1301/82, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί, ανήκει στην Εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει την έδρα του στην Αγ. Παρασκευή και αριθμεί πάνω από 800 μέλη, μεταξύ των οποίων και πολλοί δημότες και κάτοικοι των περιοχών Χολαργού και Παπάγου.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι, μεταξύ άλλων, η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας και επαφής μεταξύ των Εφέδρων Αξιωματικών, η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσης, η ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech