Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 996

Συνάντηση Δημάρχου με αντιπροσωπεία κατοίκων για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 7 στο Χολαργό

Συνάντηση με αντιπροσωπεία κατοίκων είχε σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , σχετικά με την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 7 στο Χολαργό.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Τσοχαλής, ο Αντιδήμαρχος κος Αυγουρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Ρεμούνδος και κα Γεωργακοπούλου και η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Βασσάλου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι η πολιτική του Δήμου είναι ενάντια στην τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα διοικητικά όρια του Δήμου και εντός κατοικημένων περιοχών και ουδέποτε γνωμοδότησε θετικά σχετικά με την εγκατάσταση κεραίας.

Επίσης ενημέρωσε ότι με την με αριθ. 205 / 2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρόλο που από το 2012 δεν απαιτείται η γνώμη των Δήμων για την τοποθέτηση σταθμού βάσης ή κεραίας κινητής τηλεφωνίας, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο Δήμος κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να αποτρέπεται η λειτουργία αυτών που είναι επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, έδωσε εντολή στις Τεχνικές Υπηρεσίες να ενεργήσουν αμελλητί σχετικά με τον έλεγχο της αδειοδότησης από Πολεοδομικής άποψης καθώς και στον Γενικό Γραμματέα να επικοινωνήσει με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, σχετικά με τη νομιμότητα, την εγκατάσταση και τυχόν λειτουργία των εν λόγω κεραιών.

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου να παρέχει οποιαδήποτε νομική κάλυψη απαιτηθεί.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech