Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 996

9ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του Δημαρχείου.
Οι ιδιαίτερα όμορφες παιδικές φωνές κατάφεραν να συγκινήσουν τους παρευρισκόμενους, μετατρέποντας το Αμφιθέατρο σε «Οδό ονείρων» και μεταφέροντας σε όλους μηνύματα αγάπης, χαράς και αισιοδοξίας.

Τα παιδιά των χορωδιών, «τα παιδιά που ορίζουν το μέλλον», τραγούδησαν με τρόπο μαγευτικό, ταξίδεψαν όσους τα παρακολούθησαν και με το χαμόγελό τους και την αύρα τους έγιναν πρεσβευτές του Πολιτισμού μας, του ελληνικού τραγουδιού, της ελληνικής ποίησης, των μεγάλων δημιουργών μας.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη των Χορωδιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, τονίζοντας η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει πάντα δράσεις που έχουν επίκεντρο τα παιδιά, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, «τα παιδιά είναι ότι πιο όμορφο και ελπιδοφόρο υπάρχει στον κόσμο μας».

Η εκδήλωση έκλεισε με το τραγούδι «Άξιζε να υπάρξουμε για να συναντηθούμε», από την Εαρινή Συμφωνία του Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένο από τον Γιάννη Μαρκόπουλο,  το οποίο τραγούδησαν από κοινού όλες οι Χορωδίες.

Στο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών συμμετείχαν οι Χορωδίες:

• Παιδική χορωδία «Ορφέας» ,Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα, Ντρένια Αμπελακίων, Δήμου Σαλαμίνας. Διευθυντής Χορωδίας  -  Μαέστρος Αναστάσιος Αναστασόπουλος.

• Παιδική χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής. Διδασκαλία και Μουσική Διεύθυνση - Aντώνης Καρατζίκης.
Πιανιστική συνοδεία: Aθηνά Φωτοπούλου.

• Μουσικός Μορφωτικός σύλλογος «ο Αυλός» Δήμου Ξυλοκάστρου. Διεύθυνση και πιανιστική συνοδεία, Κατερίνα Γκρέστα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση Θεμιστοκλής Δράμης.

• Παιδική Χορωδία Δήμου Μαραθώνος, Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης. Μαέστρος,  Γιάννης Χριστοφορίδης.

• Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου -  Χολαργού.

Διεύθυνση Χορωδίας: Ορέστης Χατζηνάκης, Συνοδεία πιάνου, Γιάννης Τσακόπουλος,
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα».

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech