Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 996

Εθελοντική Δράση Καθαρισμού Πάρκων

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών μαθητών, γονιών, προσκόπων, κατοίκων της πόλης και της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στην πανελλαδική εθελοντική δράση “Let’s do it Greece”, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από αυτή τη δράση ήταν η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω του εθελοντισμού.

Στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου οι εθελοντές καθάρισαν μέρος του μεγάλου πάρκου Παπάγου και στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού το άλσος έναντι του Δημαρχείου.

Η δράση συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Θανάση Αυγουρόπουλο, με τη συμμετοχή και την επίβλεψη του προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Έντονη ήταν η παρουσία της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, που σύσσωμη βρέθηκε στους χώρους, συμμετέχοντας και καθοδηγώντας τους υπόλοιπους εθελοντές.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και ευχαριστεί όλους όσους έκαναν πράξη την αγάπη για το τόπο τους. Όσους “αφιέρωσαν” την Κυριακή τους στον καθαρισμό των πάρκων, προβάλλοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά. 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech