Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Εκδήλωση με θέμα: Συμπεριφορά Εφήβων-Ηθική Παρενόχληση-Αντιμετώπιση Κύριο

Το efiveia.gr και ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με θέμα:  «ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»
 

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στις 11:00 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού   (Περικλέους 55 Χολαργός).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξειδικευμένοι επιστήμονες θα μιλήσουν για τα προβλήματα συμπεριφοράς των εφήβων (οργή, επιθετικότητα, απάθεια, αντίδραση, αμφισβήτηση), για την ηθική παρενόχληση στο σχολικό περιβάλλον και στο διαδίκτυο και θα προτείνουν τρόπους για το πώς οι γονείς μπορούν να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα αυτά με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.

 Ομιλητές:

 Κωνσταντίνα Καστελιώτη, Ψυχολόγος, MSc Εγκληματολογίας, συνεργάτης του Δικτύου Psy-counsellors

Ευφροσύνη Αλεβίζου, Δρ. Αναπτυξιακής Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπεύτρια, Συγγραφέας

Χριστιάνα Γερμανού, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

 Το efiveia.gr είναι ο πρώτος και μοναδικός ιστότοπος στην Ελλάδα συμβουλευτικού περιεχομένου για γονείς με παιδιά στην εφηβεία. Καθημερινά δημοσιεύονται πρωτότυπα άρθρα με την υπογραφή εξειδικευμένων επιστημόνων κάθε ειδικότητας, τα οποία στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους γονείς να διαχειριστούν τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν με τα έφηβα παιδιά τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Σταύρος Πετρόπουλος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Τηλ. 6938284805

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.efiveia.gr

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech