Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς Κύριο

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό των 1ο Δημοτικό Παπάγου, 2ο-3ο Δημοτικά Χολαργού, 1ο  Γυμνάσιο Παπάγου και 2ο Γυμνάσιο Χολαργού.

Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να κυλίσει ήρεμα, δημιουργικά και κυρίως ευχάριστα, παροτρύνοντάς τους να την υποδεχτούν με αισιοδοξία και χαμόγελα.

Ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο τους και απηύθυνε ιδιαίτερο χαιρετισμό στους μαθητές των Νηπιαγωγείων και της Α’ Δημοτικού, στο πρώτο μεγάλο βήμα της ζωής τους.

Τέλος επισήμανε την ευθύνη της πολιτείας απέναντι στα σχολεία, με τη διαβεβαίωση πως η Δημοτική Αρχή  είναι και θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και των μαθητών.

 

 

 

 

 

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός