Μήνυμα Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων Κύριο

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο νέο και πολύ σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους. Η εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί το πέρας μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στη ζωή τους.

Συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών καθώς και στους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη συμπαράσταση και την συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και τα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αξίζει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, γιατί το μέλλον το καθορίζουν οι ίδιοι μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους τους.

 

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

 

Η πόλη μας

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού είναι ένας από τους δήμους της νομαρχίας Αθηνών, της περιφέρειας Αττικής που προέκυψε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των παλαιότερων δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο δήμος έχει πληθυσμό 47.714 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του είναι ο Χολαργός. Η έκτασή του είναι 8,63 τ.χλμ..

Η Δημοτική Αρχή

Επικοινωνία

  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός