Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συμμετοχή του Δήμου Παπάγου - Χολαργού στην εθελοντική δράση 'Let's do it Greece'

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let's do it Greece» (http://www.letsdoitgreece.org), συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τους τόπους τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 10:00, καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας, παιδιά και ενήλικες, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση και όλοι μαζί να δείξουμε πως με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, ‘να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε’.

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί να καθαριστούν στο Δήμο μας είναι:
• Το  Αθλητικό Κέντρο στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (οδός Νευροκοπίου 4-6) συνάντηση στο Κέντρο Νεότητας στις 10:00 και
• Το άλσος Χολαργού (οδός Ευριπίδου) έναντι του Δημαρχείου στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού – συνάντηση στις 10:00 στο χώρο έξω από το Δημαρχείο, Περικλέους 55.

Το συντονισμό της δράσης θα αναλάβει το προσωπικό του Δήμου με τους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού. Απαραίτητο υλικό για τον καθαρισμό των χώρων (σακούλες και γάντια), θα διανεμηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δώσουμε λοιπόν την Κυριακή 17 Απριλίου δυναμικό παρών, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech