Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης με αντικείμενο την κατασκευή του κτιρίου Πολυϊατρείων και ΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου Κύριο

 

 

Υπογράγηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με αντικείμενο την κατασκευή κτιρίου Πολυιατρείων και Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης 25 - Λάρνακος και Αυλώνος στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τον κ. Σπύρο Λούκο, κοινό εκπρόσωπο των τριών αναδόχων μελετητών ‘Σπύρος Λούκος’, ‘Μηχανικοί Μελετών & Εφαρμογών’ (ΜΗΧ.Μ+Ε Α.Ε.) και ‘Ιωάννης Ζαννής’.  

Σημειώνεται ότι η σύμβαση περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων επιμέρους τεχνικών μελετών (Στατική, Αρχιτεκτονική, Η/Μ Εγκαταστάσεων) καθώς και τα Τεύχη Δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την Τεχνική Υπηρεσία η δημοπράτηση για την κατασκευή του έργου τοποθετείται στις αρχές του 2017.  Στο στάδιο της μελέτης ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε νέες τεχνικές και μεθόδους με στόχο ένα κτίριο σύγχρονο και λειτουργικό, κτίριο που θα ακολουθήσει τα  πρότυπα της σύγχρονης βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech