Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Παρέλαση 25ης Μαρτίου Κύριο

Κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με τις καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων και τις παρελάσεις στις Δημοτικές Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού.

Στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου στεφάνια κατέθεσαν η Εκπρόσωπος του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κα Λίλα Σουρανή, η Πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κα Μαρία Δημάκου το 1ο και το 2ο Συστήματα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου.

Παρέλασαν το Περιφερειακό Τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Συστήματα Προσκόπων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα,  ο εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και ειδικός γραμματέας Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Τσίπρας, ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσρινάκης, Εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, τα Συστήματα Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Ένωση Αποστράτων Στρατού, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, ο Ακόλουθος της Πρεσβείας της  Πολωνικής Δημοκρατίας, και τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, ενώ στεφάνι κατατέθηκε και στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Παρέλασαν το Περιφερειακό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού του Λυκείου των Ελληνίδων, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Συστήματα Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων,  το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

Στην παρέλαση της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού παρέστησαν η Βουλευτής κα Άννα Καραμανλή, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, και ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης.

 

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 

Κατάθεση Στεφάνου από τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο

 

Κατάθεση Στεφάνου στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

 

Κατάθεση Στεφάνου από την Εκπρόσωπο του Δημάρχου στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, Αντιδήμαρχο Λίλα Σουρανή 

 

Κατάθεση Στεφάνων στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech