Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εκδήλωση του Δήμου Παπάγου - Χολαργού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Κύριο

Αφιερωμένη στις γυναίκες της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού, της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και στις γυναίκες πρόσφυγες, ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικών, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, για την προσφορά της στο χώρο του πολιτισμού και της τέχνης και οι κυρίες Νανά Κουμπλή, Πρόεδρος του Συλλόγου ‘Αγάπη και Φροντίδα’ και Γεωργία Καλογεροπούλου – Ζουρμπάκη, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Οικογένειας και Νεότητας,  για το κοινωνικό τους έργο και την πολύτιμη προσφορά τους στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση την οποία παρουσίασε η ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη, μίλησε η Δρ. Πολυξένη Μπίστα για τη γυναίκα στο χώρο της λογοτεχνίας και Ελληνίδες Οινολόγοι παρουσίασαν τη δουλειά τους.
Επίσης το Εθνικό Ωδείο Χολαργού παρουσίασε μουσική εκδήλωση με θέμα τη γυναίκα, στην οποία συμμετείχαν οι Νικόλας Δημοσθένους - κιθάρα/μαντολίνο/φωνητικά, Δήμητρα Καραμπεροπούλου - τραγούδι/ακορντεόν/κρουστά, Αστέριος Πούφτης - τσέλο, Δημήτρης Παπαλάμπρος – φωνητικά και Θένια Ρουμελιώτη - φωνητικά.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως ο εορτασμός της ημέρας της γυναίκας παραμένει πάντα επίκαιρος και αναγκαίος, γιατί παρόλο που πιστεύουμε ότι έχουμε εδραιώσει πάνω στην ισότητα των δύο φύλλων και τις ίσες ευκαιρίες, ακόμα και σήμερα έχουμε πολλαπλά φαινόμενα εκμετάλλευσης και άνισης μεταχείρισης των γυναικών.

Επίσης ανέφερε πως η φετινή γιορτή της γυναίκας δικαίως είναι αφιερωμένη από την UNESCO στις γυναίκες πρόσφυγες, που αποτελούν σύμβολα αξιοπρέπειας, δύναμης και αδιάκοπου αγώνα, προσπαθώντας να προστατέψουν τα παιδιά τους και να κερδίσουν μια νέα ζωή μακριά από πολέμους και κακουχίες.

Τέλος ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Μιμή Ρουφογάλη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech