Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δομή προώθησης της απασχόλησης και στήριξης της επιχειρηματικότητας Κύριο

1. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της εποχής μας, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο, είναι η ανεργία, που κυρίως επηρεάζει τη νέα γενιά. Προκειμένου ο Δήμος να συμβάλει, κατά το δυνατόν, στην άμβλυνση αυτού του προβλήματος κρίθηκε σκόπιμο να δημιουργήσουμε μια δομή ανάσχεσης της ανεργίας στο πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου Νεολαίας και Απασχόλησης.

2. Κύριος στόχος και σκοπός είναι να παρέχουμε σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση για διαθέσιμες θέσεις εργασίες στην περιοχή μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής, για τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εμπειρίας καθώς και για τις προκηρύξεις εργασίας Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

3. Σε τοπικό επίπεδο επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους τους επιχειρηματικούς φορείς (Εμπορικό Σύλλογο – Επιχειρήσεις κλπ) και στοχεύουμε στη δημιουργία βάσης δεδομένων με τις επιχειρήσεις, όπου θα αναρτώνται διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Επιπλέον θα καταγράψουμε τους ανέργους της περιοχής, ώστε στη συνέχεια να υπάρξει διασύνδεση για την κάλυψη των θέσεων από το τοπικό δυναμικό. Επίσης αυτονόητη είναι η συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, αλλά και με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα για θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας των νέων.

4. Η νέα αυτή δομή, για την παρούσα περίοδο θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη από 11 π.μ. έως 3.00 μ.μ., χρονικό διάστημα κατά τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο (Περικλέους 55, Χολαργός). Εάν κάποιος ενδιαφερόμενος αδυνατεί να επισκεφθεί το Δήμο τις ώρες αυτές, είναι δυνατόν, κατόπιν συνεννόησης να ορισθεί άλλη ημέρα και ώρα, καθώς και θα μπορεί να επικοινωνήσει και μέσω email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

5. Η νέα δομή θα ενημερώνει τους ενδιαφερομένους για τυχόν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, ώστε αυτοί να επικοινωνήσουν με τον εργοδότη για την αποστολή βιογραφικού και πραγματοποίηση συνάντησης. Επιπρόσθετα θα βοηθά στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, εάν απαιτείται και στην αποστολή του βιογραφικού μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή fax (210 6513840), εάν οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν.

6. Επισημαίνεται ότι το Γραφείο Νεολαίας και Απασχόλησης δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόσληψη των ενδιαφερομένων, κυρίως φροντίζει να προωθεί τους υποψηφίους στην απασχόληση μέσω της σωστής και έγκαιρης πληροφόρησης.
Πληροφορίες: 213 2002831 – 694 4699587.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας
& Προώθησης της Απασχόλησης
Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech