Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Η Δύναμη της Ζωής στα Χέρια μας: Μεγάλη Συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού   Κύριο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου. Η δράση, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, είχε στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου και την υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν άμεση ανάγκη από αίμα.

Πλήθος πολιτών και εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανιδιοτελή προσφορά και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαπνέει την τοπική μας κοινωνία. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μέσω της ενεργού συμμετοχής του, συνεχίζει να προάγει τέτοιου είδους δράσεις αλληλεγγύης, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτές, ώστε να βοηθήσουμε μαζί εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, το υγειονομικό προσωπικό των Δημοτικών Πολυϊατρείων, σε συνεργασία με το Κέντρο «ΓΕΝΝΑΣΙΣ» και τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ήταν παρόντες για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τη δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και να διευκολύνουν την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για όσους επιθυμούν να προσφέρουν ζωή σε άτομα που πάσχουν από λευχαιμία ή άλλα σοβαρά αιματολογικά νοσήματα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και στηρίζει διαρκώς τέτοιες πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν τον κοινωνικό ιστό και προάγουν το πνεύμα αλληλοβοήθειας. Η συμβολή κάθε εθελοντή είναι πολύτιμη, και το μήνυμα είναι σαφές: Η αιμοδοσία και η δωρεά μυελού των οστών σώζουν ζωές! Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνει η Δημοτική Αρχή στην Αντιδήμαρχο Λίλα Σουρανή, στο προσωπικό του Δήμου και ιδιαίτερα στις κυρίες Κων/να Κοπανέζου – Προϊσταμένη τμήματος προαγωγής δημόσιας υγείας

και Σοφία Αργυροπούλου – προϊσταμένη του υγειονομικού τμήματος και υπεύθυνη για τους δότες του μυελού των οστών

 

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Πάντα δίπλα στον άνθρωπο, πάντα δίπλα στη ζωή.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech