Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εκδήλωση «Αγκαλιάζω την πρόληψη, προστατεύω τη ζωή» για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού Κύριο

 

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, στο πλαίσιο της προαγωγής της δημόσιας υγείας και της ενημέρωσης των πολιτών, διοργανώνει στις 22 Οκτωβρίου 2024, ώρα 18:00 – 21:00 εκδήλωση με θέμα: «Αγκαλιάζω την πρόληψη, προστατεύω τη ζωή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, κτίριο Χαράλαμπου Σκούρτη, Λεωφόρος Περικλέους 55.

Η εκδήλωση εστιάζει στα νεότερα δεδομένα στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, και αναδεικνύει τη σημασία της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης για την προστασία της ζωής. Σημαντικοί διακεκριμένοι επιστήμονες της ιατρικής κοινότητας θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η πρόεδρος της οργάνωσης «Πνοή Ζωής» Λιάνα Θεολόγου, θα αναφερθεί στον καθοριστικό ρόλο της πρόληψης και της υποστήριξης των γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Την μουσική επιμέλεια  έχουν  η Πάρη Παπαδοπούλου στο πιάνο, και η σοπράνο Αθηνά Δημητρακοπούλου.

Στα πλαίσια της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού την Τέταρτη 23 και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2024  και ώρα 10:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί στα Δημοτικά Πολυϊατρεία Χολαργού από τον χειρουργό – εθελοντή κ. Νικόλαο Κελέση δωρεάν προ συμπτωματικός έλεγχος μαστών. Δηλώσεις συμμετοχής – ραντεβού  θα υποβάλλονται στις 22 Οκτωβρίου στα πλαίσια της ανωτέρω εκδήλωσης.  

 

Αρμοδιότητα των Αντιδημάρχων: 

  • Δήμητρα Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων,
  • Αγλαΐα-Λίλα Σουρανή, Αντιδήμαρχος Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και ΚΑΠΗ.

Την επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης έχει η Ιωάννα Δανοπούλου, Κοινωνιολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτή την εκδήλωση, στηρίζετε την πρόληψη, ενημερώνεστε για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και συμβάλλετε στην προστασία της υγείας όλων μας.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech