Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

«Η Κωμωδία ενός Αυτόχειρα»: Ένα Ερασιτεχνικό Αριστούργημα που Σάρωσε τα Βραβεία! Κύριο

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, απέσπασε 3 βραβεία και 10 υποψηφιότητες στους 37ους Πανελλήνιους Θεατρικούς αγώνες του Δήμου Ζωγράφου. Ένα καλλιτεχνικό κατόρθωμα που απέδειξε περίτρανα πως το ερασιτεχνικό θέατρο στην Ελλάδα μπορεί να σταθεί ισάξιο με επαγγελματικές παραγωγές, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας σε πρωτοφανή ύψη.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με πάνω από 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, και αμέτρητα βραβεία στις αποσκευές της, απέδειξε για ακόμα μια φορά τη συνέπεια, το πάθος και τη δημιουργικότητά της. Κορυφαία στη σκηνή, η σκηνοθέτιδα Κατερίνα Μπλάτσου. Με αριστοτεχνική καθοδήγηση, ανέβασε έναν θίασο άρτια συντονισμένο, με ρυθμό και ένταση, δημιουργώντας μια παράσταση που καθήλωσε το κοινό. Οι εξαίσιες ερμηνείες του Γιώργου Σπυριδάκη και της Σταυρούλας Μόκα συγκίνησαν και ενθουσίασαν, χαρίζοντάς τους επάξια τα βραβεία Α' Ανδρικού και Α' Γυναικείου Ρόλου.

Η Σταυρούλα Μόκα δεν ξεχώρισε μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως ενδυματολόγος, κερδίζοντας το βραβείο Κοστουμιών, επιβεβαιώνοντας τη βαθιά σύνδεσή της με την ομάδα, προσφέροντας τα μέγιστα στη συνολική αισθητική της παράστασης.

Οι υποψηφιότητες όμως δεν τελείωσαν εδώ! Η Κατερίνα Μπλάτσου διεκδίκησε βραβεία Σκηνοθεσίας, Σκηνικών, Μουσικής Επιμέλειας και Χορογραφίας, ενώ υποψήφιοι για Β’ ρόλους ήταν οι ταλαντούχοι Βασίλης Λαδικός, Βασίλης Χριστοδούλου και Χριστίνα Βαβούλη. Η παράσταση κέρδισε το κοινό και τους κριτές, διεκδικώντας το βραβείο Καλύτερης Παράστασης.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, αρωγός της θεατρικής ομάδας, στήριξε το εγχείρημα, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή αυτή επιτυχία. Οι συντελεστές, μαζί με το Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου, δικαίως απολαμβάνουν τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα για το αριστουργηματικό αποτέλεσμα που προσέφεραν. Το ερασιτεχνικό θέατρο, με ψυχή και πάθος, θριάμβευσε για ακόμα μία φορά!

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech