Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ενώνουν δυνάμεις: Παράδειγμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εκφράζει την εγκάρδια ευγνωμοσύνη του προς τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., καθώς και τα επιχειρήσεις εστίασης Cook & Grill και Cocofino, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στους ευπαθείς συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Η διάθεση μερίδων φαγητού από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του κοινωνικού τους προσώπου και της προσήλωσής τους στις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε τέτοια ανθρωπιστικά θέματα είναι κρίσιμης σημασίας για την αποτελεσματική στήριξη των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η προσφορά των επιχειρήσεων αυτών δεν περιορίζεται μόνο στην κάλυψη των άμεσων αναγκών, αλλά συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής υποστήριξης.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική, με κύριο στόχο την ευημερία των πολιτών και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία με τις επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τη συνέπεια των εργαζομένων στις επιχειρήσεις, που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας.

Η Δημοτική Αρχή ευελπιστεί σε συνέχιση αυτής της καρποφόρας συνεργασίας, με την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός των δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορεί να επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής.

Υπεύθυνη δράσης: Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech