Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού Κύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Στις τελετές παρέστησαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής, οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολικών μονάδων μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δίνει διαχρονικά ιδιαίτερη βαρύτητα στην ορθή προετοιμασία των σχολικών υποδομών, με συνεχείς παρεμβάσεις που στοχεύουν στη διασφάλιση ενός άρτιου και ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για όλους. Με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί να παραμένει ενεργή όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, παρεμβαίνοντας άμεσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, όπου και όποτε χρειαστεί.

Σημαντικό δείγμα της διαρκούς μέριμνας της δημοτικής αρχής για την εύρεση κατάλληλων χώρων στέγασης των μαθητών του Δήμου αποτελεί η έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος του 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, σε έναν νέο, σύγχρονο κτιριακό χώρο, που εξασφάλισε η δημοτική αρχή και ξεκίνησε να φιλοξενεί τους μικρούς μαθητές.

 

 

Ο κ. Αποστολόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του, τόνισε ότι η εκπαίδευση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Δήμο, ο οποίος διατηρεί μια στενή και ουσιαστική συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Αυτή η συνεργασία, που παραμένει σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και κατά τη φετινή χρονιά.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και πρόοδο στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας ότι ο μηχανισμός του Δήμου θα είναι πάντα διαθέσιμος για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech