Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Θαλάσσιων Μπάνιων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, με Κοινωνικό Πρόσωπο και Εθελοντική Συμμετοχή Κύριο

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα πρωινών θαλάσσιων μπάνιων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, το οποίο υλοποιήθηκε από το ΚΑΠΗ. Τα μέλη του ΚΑΠΗ ανέλαβαν εθελοντικά τον ρόλο των συνοδών στα λεωφορεία, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και διήρκησε 10 εβδομάδες, χωρισμένο σε 5 περιόδους των 2 εβδομάδων. Απευθυνόταν κυρίως στα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και στους δημότες του Δήμου, με προορισμούς τις παραλίες της Αρτέμιδας και του Αυλακίου. Συνολικά, συμμετείχαν περίπου 700 άτομα, ενώ οι επανεγγραφές έγιναν απογευματινές ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών.

Ο Δήμος για ακόμα μια φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, προσφέροντας δωρεάν συμμετοχή σε άτομα με χαμηλό ετήσιο εισόδημα και αναπηρία. Τα υπόλοιπα μέλη του ΚΑΠΗ και τα παιδιά που συμμετείχαν κατέβαλαν ένα συμβολικό ποσό.

Υπεύθυνη δράσης, 

Λίλα Σουρανή

Αντιδήμαρχος Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & ΚΑΠΗ

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech