Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

2ο Πυροσβεστικό όχημα στον Δήμο από τον ΣΠΑΥ Κύριο

Ένα ακόμα πυροσβεστικό όχημα ανήκει πλέον στον στόλο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), μετά από τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Η παράδοση του 2ου  οχήματος, του «ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. 6», πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας «Χρήστος Πετράκης» από τον Προέδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, παρουσία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης και πρώην Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωσνταντάτου, του Αντιδημάρχου Μιχάλη Τράκα, του Γραμματέα του ΣΠΑΥ Βασίλη Σιαμάνη, του Επικεφαλής της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. Στέλιου Φούρναρη, του συνεργάτη του δήμαρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Μήνου Παγώνη και εθελοντών. 

 

Ο κ. Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου αλλά και τους εθελοντές της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για την συνολική τους προσφορά.

«Πρόκειται για μια δωρεά μεγάλης σημασίας για τον δήμο μας, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την έντονη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε. Ευχαριστώ τον ΣΠΑΥ και τον Πρόεδρο, για την ανταπόκριση στο αίτημα που υποβάλλαμε. Να τονίσω, πως αυτό είναι το 2ο πυροσβεστικό όχημα που παραλαμβάνουμε φέτος και το 6ο συνολικά που έχει ο δήμος στη διάθεσή του, γεγονός που καταδεικνύει τόσο τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες όσο όμως και της διάθεσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων  να συνδράμουμε στην προστασία του Υμηττού» δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Πριν από τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του πυροσβεστικού οχήματος τελέστηκε Αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Γιαννιό.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech