Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο Κύριο

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με αφορμή την τραγική επέτειο της εισβολής της Τουρκία στην Κύπρο, απευθύνει πρόσκληση στους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων Καταδρομέων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 10.30 π.μ. στο πάρκο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Αποτελεί αυτονόητο καθήκον μας να τιμούμε εκείνους που με αυτοθυσία πολέμησαν για την ελευθερία της Κύπρου. Ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση τους, δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η μνήμη της θυσίας τους για το εκ γενετής δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την ελευθερία, δεν θα σβήσει ποτέ και η τελική δικαίωση των αγώνων τους για μια ελεύθερη Κύπρο παραμένει το μέγα ζητούμενο.

 Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Ιωάννης Τζιάκης Πρόεδρος του ΔΣ της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech