Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Έκκληση προς τους πολίτες να μην απορρίπτουν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα Κύριο

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού απευθύνει έκκληση προς τους δημότες, να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους, σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε αλλού, ογκώδη αντικείμενα.

 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ότι συμπολίτες μας απορρίπτουν σε διάφορα σημεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, διάφορα ογκώδη αντικείμενα όπως οικοσκευές, ψυγεία, κρεβάτια, στρώματα κ.λπ. 

Παρακαλούμε να γίνει κατανοητό το γεγονός, ότι η υπηρεσία καθαριότητας δεν έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ολόκληρες οικοσκευές. Ας συμφωνήσουμε να μην επιβαρύνουμε τους εργαζομένους του δήμου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούνε καθημερινά. 

Σύμφωνα δε, με τον κανονισμό καθαριότητας, παρακαλούνται οι δημότες να ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διάθεση αυτών των αντικειμένων.  (https://www.dpapxol.gov.gr/kleistes/item/1161-kanonismos-kathariotitas-prostasias-perivallontos-diaxeirisis-astikoy-prasinou-kai-koinoxriston-xoron-dimou-papagou-xolargou.html)

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τις αρμόδιες υπηρεσίες στο τηλέφωνο 2106540211(Κοινότητα Παπάγου) και 2106537261(Κοινότητα Χολαργού) για οδηγίες σχετικά με την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Χρύσα Παρίση:     Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ποιότητας Ζωής Παπάγου

Κατερίνα Γκούμα: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ποιότητας ζωής Χολαργού

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech