Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης 8 Προτάσεις Κύριο

Απάντηση στη δημοτική παράταξη 8 Προτάσεις

Αυτές τις δύσκολες ώρες που ο Δήμος μας θρηνεί, για την απώλεια ενός υπαλλήλου, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, όπως, η δημοτική παράταξη 8 Προτάσεις, που δεν κρατιούνται και εξαπολύουν την συνήθη ψευδολογία τους με σκοπούς που μόνο ένα σκοτεινό, βυθισμένο στην χαιρεκακία μυαλό θα μπορούσε να επιλέξει.

Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού, υποχρεούται λοιπόν να απαντήσει στην λασπολογία και να δηλώσει:

* Η κοπή δέντρων σε ιδιόκτητο χώρο απαιτεί την άδεια μικρής κλίμακας από τον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης στην συγκεκριμένη περίπτωση του σχολείου, είναι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ως εκ τούτο εκδόθηκε η άδεια μικρής κλίμακας από την τεχνική υπηρεσία, όπως προβλέπεται. Απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν απαιτείται, παρά μόνο για κοινόχρηστους χώρους.
* Σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας της διεύθυνσης περιβάλλοντος και αειφορίας καθημερινά εκδίδεται πρόγραμμα εργασιών για την επόμενη ημέρα, με περιγραφή όλων των εργασιών και την αναφορά των ονομάτων των εργαζομένων που συμμετέχουν σε κάθε συνεργείο. Στη συγκεκριμένη εργασία συμμετείχαν 3 υπάλληλοι του τμήματος (ειδικότητα κηπουροί/δεντροκηπουροί) και η εργασία επιθεωρούνταν από την προϊσταμένη τους.
* Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αναθέτει σε εργοληπτική εταιρεία εργασίες κλαδεμάτων και κοπής κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας, όταν κρίνει ότι η ίδια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο εύρος των εργασιών που απαιτούνται.
* Κατά την διάρκεια των εργασιών, υπήρχε ο κατάλληλος εξοπλισμός και εκτός των 3 κηπουρών/δεντροκηπουρων, συμμετείχαν δυο οχήματα – καλαθοφόρο και αρπάγη – με τους αρμόδιους οδηγούς-χειριστές.
* Υπάρχουν κατατεθειμένες εκθέσεις για την εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου του Γιατρού Εργασίας και του Τεχνικού ασφαλείας.
* Το σχολείο στο οποίο έγιναν οι εργασίες ήταν κλειστό και άνοιξε μόνο για τις εργασίες της υπηρεσίας.
* Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος ανέφερε επί λέξη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28ης Μαΐου πως θα γίνει επέκταση της περίφραξης προς το γυμναστήριο, περίπου δυο μέτρα σε έναν χώρο που δεν έχει ούτε δέντρα ούτε θάμνους. Μιλάει ξεκάθαρα για την επέκταση της περίφραξης και όχι για την τοποθέτηση της αίθουσας στον συγκεκριμένο χώρο. Μιλάει για δυο μέτρα, χώρο στον οποίο έτσι και αλλιώς είναι αδύνατο να χωρέσει μια αίθουσα!
* Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του εκλιπόντα και θα είναι δίπλα τους για όσο και ό,τι χρειαστεί.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech