Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σπουδαίες διακρίσεις για τους μαθητές μας - Τα παιδιά δίδαξαν με το παράδειγμα τους Κύριο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα, τρείς Πανελλαδικούς Νεανικούς Μαθητικούς Διαγωνισμούς (ζωγραφικής, κολλάζ, σκίτσου) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τις ακόλουθες αντίστοιχες θεματικές: «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας του Τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ο Εθελοντισμός ως Στάση Ζωής», «Φυσικές Καταστροφές .... Ερυθρός Σταυρός...Όπου Υπάρχει Ανάγκη...Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» και «Ο Πόλεμος μέσα από τα παιδικά μάτια».

 

 

Στη θεματική ενότητα του διαγωνισμού «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας του Τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ο Εθελοντισμός ως Στάση Ζωής», μια ομάδα μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού πήρε το πρώτο (1ο) βραβείο στην Ελλάδα.

Στη θεματική ενότητα «Φυσικές Καταστροφές .... Ερυθρός Σταυρός...Όπου Υπάρχει Ανάγκη...Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» το 3 ο Δημοτικό Παπάγου, έλαβε τον 1ο έπαινο, το 2ο και 3ο έπαινο το 2ο Δημοτικό Παπάγου.

 

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε η πλειοψηφία των δημοτικών σχολείων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, γεγονός που χαιρετίζεται από την Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού που απευθύνει παράλληλα και τις ευχαριστίες της προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου που προάγει τέτοιες δράσεις.

Ο Αντιδήμαρχος προσχολικής αγωγής, παιδείας και δια βίου μάθησης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, Κυριάκος Λινάκης και η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, Μάρω Πατσαρίση, ενθάρρυναν από την αρχή τις προσπάθειες των μαθητών του Δήμου μας και βρέθηκαν κοντά τους και στην τελετή των βραβεύσεων. 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech