Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Φαντασμαγορική γιορτή για τα παιδιά μας Κύριο

Για άλλη μια φορά στο Πάρκο Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου δημιουργήθηκε ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού και φαντασίας καλώντας μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν, να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Ομπρέλα του Πάρκου πραγματοποιήθηκε το 3o παιδικό φεστιβάλ, που διοργάνωσαν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, το παιχνίδι και την ανεμελιά, όπου μικροί και μεγάλοι, μέσα από δημιουργικές ψυχαγωγικές δράσεις, εργαστήρια, αθλητικά δρώμενα και παιχνίδια, ταξίδεψαν στον κόσμο της φαντασίας....... σε έναν κόσμο γεμάτο ήχους και χρώματα!

Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στον ονειρικό κόσμο των παιδιών και να γευτούμε λίγη από την ελευθερία που προσφέρει η παιδική ηλικία..... στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς με τους μικρούς μας ήρωες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διανέμονταν δωρεάν χυμοί και νερά για να δροσίσουν τους μικρούς μας φίλους στο πολύωρο παιχνίδι τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως στο παιδαγωγικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, που στήριξε και οργάνωσε την φαντασμαγορική γιορτή για τα παιδιά μας.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech