Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

«GERI OLYMPICS» στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Παπάγου - Βραβείο Τιμής ένεκεν στον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Τα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τη Στέγη Καϊμακλίου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» (ΑΜΕΝ), το Κέντρο Αποκατάστασης Ασθενών με Αλτσχάιμερ/Άνοια που εδρεύει στη Λευκωσία και το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Α.Π.Θ με επικεφαλής τον Καθηγητή Ιατρικής και Καινοτομίας κο Παναγιώτη Μπαμίδη διοργάνωσαν με επιτυχία για δεύτερη φορά σε Κύπρο και Ελλάδα τους «GERI OLYMPICS» την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Παπάγου επί της οδού Εθνικής Αμύνης 25 και Λάρνακος 11.

 Στους 2ους GERY OLYMPICS έλαβαν μέρος 35 άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (>60 ετών και άνω), τα οποία συμμετείχαν στα ακόλουθα αγωνίσματα: Καλαθοσφαίριση, Darts (βελάκια), Bowling και στα αγωνίσματα του προγράμματος Fit for all( Arkanoid – Apple -  Golf – Fishing).

 

 Η συμμετοχή των ατόμων αυτών έδωσε τη χροιά μιας κορυφαίας γιορτής όπου αναβίωσε η ιδέα των Ολυμπιακών αγώνων και που αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο μας.

 Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος κος Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γεώργιος Πατούλης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ κος Γεώργιος Στεφανάκος.

 Στους επίτιμους προσκεκλημένους – κο Αποστολόπουλο και κο Πατούλη- απέδωσε βραβείο Τιμής ένεκεν η εκπρόσωπος της Επιστημονικής ομάδας του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής καινοτομίας κα Ευαγγελία Ρωμανοπούλου (Phd Candidate Computer Science and Biomedical Informatics).

 Η Αντιδήμαρχος Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Κ.Α.Π.Η. κα Αγλαΐα Σουρανή,  δήλωσε πως οι GERI OLYMPICS αποτελούν μία καινοτόμο κοινωνική δράση για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καθώς έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλήθος σωματικών δραστηριοτήτων με σκοπό την ανάπτυξη των κινητικών τους δεξιοτήτων, βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, αλλά και την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικότητας τους.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech