Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Μεγάλη ανταπόκριση στο Πρόγραμμα Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας Κύριο

Τα Δημοτικά Πολυϊατρεία του  Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με την KOSMEIN ATHENS διοργάνωσαν με επιτυχία το Πρόγραμμα Ελέγχου Ακουστικής ικανότητας.

 Η επιστημονική ομάδα της ΩΡΛ κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου η οποία απαρτιζόταν από τους Ιατρούς: Δώρη Γεωργία, Παλάντζα  Δημήτρη και Λαζάρου Ηλίας με επικεφαλής τον Καθηγητή Θωμά Νικολόπουλο, πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο ακουστικής ικανότητας (ωτοσκόπηση & ακοόγραμμα) για τη διερεύνηση ύπαρξης πρώιμων ή και προχωρημένων παθήσεων της ακοής (βαρηκοΐα).

Συγκεκριμένα συνολικά 80 συμπολίτες μας δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας.

 

Ο ακουστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε και στα δύο Πολυϊατρεία με την υποστήριξη της ομάδας ακοοπροσθετιστών (εταιρείας ΣΤΑΜΟΥ) και την φυσική παρουσία των Ιατρών ΩΡΛ οι οποίοι εξέταζαν τους συμμετέχοντες.

Τα άτομα που εξετάστηκαν ήταν δημότες, κάτοικοι του Δήμου μας και μεταξύ των άλλων εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, μέλη των ΚΑΠΗ καθώς και άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα νοητικής ενδυνάμωσης (LLM Care).

Η Αντιδήμαρχος Προαγωγής της  Δημόσιας Υγείας και Κ.Α.Π.Η. κα Αγλαΐα (Λίλα) Σουρανή δήλωσε πως η πρόληψη παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ακουστικής υγείας. Με την κατάλληλη ενημέρωση, έγκαιρη ανίχνευση διαταραχών ακουστικής ικανότητας  και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης βαρηκοΐας και να διατηρήσουμε μια υγιή ακουστική λειτουργία.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech