Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση νέων σχολείων στην πόλη μας μετά από 40 ολόκληρα χρόνια Κύριο

Σημαντική μέρα για τον δήμο Παπάγου – Χολαργού – Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση νέου σχολείου στην πόλη μας μετά από 40 ολόκληρα χρόνια

Σημαντική μέρα για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η 30η Μαΐου 2024, αφού εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του πρώτου βιοκλιματικού νηπιαγωγείου και δημοτικού, σε ιδιόκτητο ακίνητο του Δήμου.

Στον χώρο όπου προβλέπονταν από το μακρινό 1969 να αναγερθεί σχολείο για να καλύψει τις συνεχείς αυξανόμενες ανάγκες για σχολική στέγη και έκανε πράξη η σημερινή δημοτική Αρχή.

Η κατασκευή νέων σχολείων, πρόκειται να συμβάλει ουσιαστικά στην απορρόφηση των αναγκών για σύγχρονη σχολική στέγη. Οι ανάγκες για σχολική στέγη σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω του φαινομένου της έντονης αστικοποίησης, επιβάλλει την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χώρου, προκειμένου να κατασκευαστούν σχολεία.

Αυτό τουλάχιστον λέει η κοινή λογική, που αντιλαμβάνεται τα παιδιά, ως ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στο κόσμο, αφού είναι το μέλλον του τόπου μας και κάθε δημοτική Αρχή που σέβεται τον ρόλο της και τους πολίτες της, τοποθετεί τις ανάγκες των παιδιών ως άμεση προτεραιότητα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: 

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του δήμου με μόνιμες ιδιόκτητες σχολικές υποδομές που θα αξιοποιηθούν από τα παιδιά της πόλης, τα επόμενα χρόνια. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά ότι θα κατασκευάσουμε νέα σχολεία και η έκδοση της οικοδομικής άδειας επικύρωσε τις δεσμεύσεις μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, προκειμένου να διαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές συνθήκες».  

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech