Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κύμα αγάπης για τον μικρό Θοδωρή στο Μέγαρο Μουσικής - Κατάμεστη η αίθουσα τις δυο ημέρες των παραστάσεων Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής παρουσίασαν επί δυο συνεχόμενες ημέρες, στην κατάμεστη Αίθουσα Γ. Μαρίνος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την φιλανθρωπική παιδική παράσταση Ο ΦΟΙΒΟΣ, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο από την σειρά παραμυθιών ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ των Εκδόσεων Ε. & Θ. Κυριόπουλος, της  Χριστίνας Ντούμα, μητέρας του Θοδωρή, ο οποίος πάσχει από την σπάνια νευροεκφυλιστική νόσο Batten.

Ο Θοδωρής «αψηφώντας» την πρόγνωση της νόσου καταφέρνει 24 χρόνια, από τα πέντε του, να διατηρείται σε καλή κατάσταση και να ελπίζει στην γονιδιακή θεραπεία, της οποίας η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ.

 

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την θεραπεία του Θοδωρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παράσταση έχει παρουσιαστεί άλλες δυο φορές τον Χειμώνα του 2023, με μεγάλη επιτυχία, στο Αμφιθέατρο ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ του Δημαρχείου Παπάγου Χολαργού, με πρωτοβουλία και στήριξη του Δημάρχου κυρίου Ηλία Αποστολόπουλου, ο οποίος παρευρέθηκε και αυτή την φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην «παράσταση συμπαράστασης και αλληλεγγύης», δηλώντας την απόλυτη στήριξη της δημοτικής Αρχής στον αγώνα ζωής του Θοδωρή. 

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Παπαδόδημας, Στέλλα Ρουσάκη, Παναγιώτης Καραΐσκος, Γιώργος Σαχίνης.

Σκηνοθεσία – Διασκευή - Αφήγηση: Ευτυχία Μοσχάκη

Με της συμμετοχή της χορωδίας των 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Χολαργού σε μουσική διδασκαλία/κιθάρα Νίκου Συρμακέση.

Στο πιάνο η Πόπη Μάλφα.

Στο βιολί ο Γιώργος Κρομμύδας.

 

Όλοι οι συντελεστές προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech