Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικού δερματολογικού έλεγχου στα Πολυϊατρεία Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Στα πλαίσια πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος, Εκστρατεία «ΔΕΡΜΑΪΟΣ», που διοργανώνει η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), υλοποιήθηκε με επιτυχία ο δωρεάν δερματολογικός έλεγχος για ύποπτες βλάβες ή ύποπτους σπίλους από την Ιατρό Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Ελένη – Ρουμπίνη Κασιμάτη (Εθελόντρια Ιατρός) στο Δημοτικό Πολυιατρείο  Παπάγου  στις 16 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα συνολικά 144 συμπολίτες μας ηλικίας 20 ετών και άνω δήλωσαν συμμετοχή στον προληπτικό δερματολογικό έλεγχο.

Η ιατρός κα Κασιμάτη δήλωσε ότι είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση που συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος στα πλαίσια της δράσης ΔΕΡΜΑΙΟΣ. Η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστώ το δήμο Παπάγου- Χολαργού, όλο το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία καθώς και τη συνάδελφο, γενική ιατρό, κα Μαντώ Κυπριανίδου για την προσφορά και συμμετοχή της σαυτό το έργο. Ας γίνει ο περιοδικός έλεγχος του δέρματος τρόπος ζωής για όλους μας.

 

 

Η Προϊσταμένη του Υγειονομικού Τμήματος Αργυροπούλου Σοφία επισήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για την υγείας μας, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.  Αυτό υλοποιείται με τον προσυμπτωματικό έλεγχο διαφόρων νοσημάτων σε συνδυασμό με την άμεση πρόσβαση σε δομές υγείας όπως είναι τα Δημοτικά Πολυιατρεία Παπάγου -Χολαργού. Σημασία έχει επίσης για τη Δημόσια υγεία  η ενεργοποίηση των  μηχανισμών και δομών υγείας  που δρουν σε τοπικό επίπεδο, προς την κατεύθυνση της διασφάλισής αυτής.

 Η Αντιδήμαρχος Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Κέντρων Προστασίας Ηλικιωμένων κα Αγλαΐα (Λίλα) Σουρανή τόνισε πως σκοπός  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η εφαρμογή καλών πρακτικών προαγωγής της υγείας  των συμπολιτών μας μέσω της αξιοποίησης της πολύτιμης  προσφοράς των εθελοντών Ιατρών των Δημοτικών Πολυιατρείων μας σε συνεργασία με πιστοποιημένους Επιστημονικούς φορείς υγείας. 

Για το λόγο αυτό ευχαριστεί θερμά την  Ιατρό Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Ελένη – Ρουμπίνη Κασιμάτη (Εθελόντρια Ιατρό του Δημοτικού Πολυιατρείου Παπάγου καθώς και την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), ειδικότερα την κα  Μοσχούλα Παπαγεωργαντά Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.Δ.Α.Ε, για την προσφορά δειγμάτων αντιηλιακών κρεμών, αναμνηστικών βραχιολιών και έντυπου ενημερωτικού υλικού για τη δράση ΔΕΡΜΑΊΟΣ.

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech