Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Μεγαλειώδης Γιορτή του Αθλητισμού στο Κηποθέατρο Παπάγου Κύριο

Το ηχηρότερο μήνυμα εξέπεμψαν μικροί και μεγάλοι αθλητές των προγραμμάτων άθλησης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, την Δευτέρα 27 Μαΐου, στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια ειδική εκδήλωση - επίδειξη των ικανοτήτων τους, Μπροστά σε πολυάριθμο κοινό που κατέκλυσε το Κηποθέατρο, οι αθλητές μας δίδαξαν με το παράδειγμα τους τα οφέλη του αθλητισμού. 

Τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι όλων των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού ξεδίπλωσαν στο Κηποθέατρο όλες τους τις αρετές, στην τελετή λήξης μιας αθλητικής σεζόν γεμάτης ευ αγωνίζεσθαι και αθλητικού ιδεώδους. 
 
Η Δημοτική Αρχή Παπάγου - Χολαργού, σταθερά προσανατολισμένη εδώ και χρόνια στην μαζική ανάπτυξη του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες, θα συνεχίσει την διαρκή επένδυση πόρων στις αθλητικές υποδομές με στόχο την δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών άθλησης. 
 
Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε: "Η εκδήλωση για τη λήξη των Αθλητικών Προγραμμάτων αποτελεί επιστέγασμα μιας πλούσιας και επιτυχημένης χρονιάς. Ο Δήμος μας με την πληθώρα των αναβαθμισμένων και νέων εγκαταστάσεων που διαθέτει έχει εντάξει τον Αθλητισμό δυναμικά στην καθημερινότητα των πολιτών, με προγράμματα για όλες τις ηλικίες. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη, τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στα αθλητικά προγράμματα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο πολιτισμού - Αθλητισμού Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη καθώς και στο προσωπικό του Αθλητικού τμήματος για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν».
 
«Με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιάσουμε το έργο και την δουλειά των επιμορφωτικών αθλητικών μας τμημάτων και φυσικά το έργο των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής του Δήμου μας. Πρόκειται για το προϊόν αμέριστης αγάπης και κόπου. Είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς και ψυχικής κατάθεσης. Η δουλειά και η αφοσίωση του προσωπικού είναι ένα μικρό μέρος από το πως φανταζόμαστε την άθληση και τον πολιτισμό στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού, Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech