Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σεμινάριο Δήμου Παπάγου - Χολαργού: «Τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας» Κύριο

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο ενίσχυσης του Εθελοντισμού, δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν έμπρακτα σε ζητήματα που αφορούν σε μια ευρεία κατηγορία θεματικών όπως είναι η Κοινωνική Φροντίδα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Υγεία, το  Περιβάλλον, η Καθαριότητα κ.ά.

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών/ριών  μπορούν να είναι Πολίτες οι οποίοι είναι Κάτοικοι ή  Δημότες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ή οποιουδήποτε Δήμου της χώρας. Τα Μέλη, μέσω της διάθεσης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους μπορούν να  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. H υποβολή της  Αίτησης των Εθελοντών/ριών μπορεί να γίνεται είτε αυτοπροσώπως στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, όροφος -1  κα.  Καρανίκα Λαμπρινή, 2132002916) είτε με αποστολή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Εκπαίδευση της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου μας. Την Τετάρτη, 22 Μαΐου και ώρες 18:30-20:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), θα υλοποιηθεί σεμινάριο εκπαίδευσης με θέμα: «Τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας».  Το σεμινάριο δεν αφορά μόνο στην εθελοντική ομάδα του Δήμου αλλά η παρακολούθησή του είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Εισηγητές του εν λόγω σεμιναρίου θα είναι:

  • Στέλιος Φούρναρης, Επικεφαλής Εθελοντικής Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, «Φυσικές καταστροφές, Πρόληψη-Αντιμετώπιση (πλημμύρες, χιονοπτώσεις, άνεμοι κλπ)».
  • Λεωνίδας Φράγκος, Αντιπύραρχος, Υποδιοικητής 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, «Ομοιότητες-διαφορές πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως – διοξειδίου του άνθρακα CO2 και η χρήση αυτών».

 

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2132002831/893.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech