Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

«Η Ζωή στο Σύμπαν» - Εκδήλωση του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

 

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας προσκαλεί στη διάλεξη-εκδήλωση του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου  «Ζωή στο Σύμπαν», το Σάββατο, 18 Μαΐου και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

 

Ομιλητής: Δρ. Μάνος Κιτσώνας, Διευθυντής Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

 

Καλλιτεχνική Συμμετοχή: Ιφιγένεια Ιωάννου, mezzo-soprano

 

Μιμή Ρουφογάλη στο πιάνο.

 

      ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Ο Μάνος Κιτσώνας είναι Διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενός από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πλανητάρια στον κόσμο. Συμμετείχε στην ομάδα που το σχεδίασε από το 1998 και στη συνέχεια σε όλα τα στάδια κατασκευής και εξοπλισμού του. Διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής από την έναρξη λειτουργίας του το 2003 έως το 2014 οπότε και ανέλαβε την Διεύθυνσή του. Συμμετέχει επίσης στην ομάδα παραγωγής παραστάσεών του, που από το 2002 έχει δημιουργήσει περισσότερες των 35 παραστάσεων με θέμα την αστρονομία, την αστροφυσική και την εξερεύνηση του διαστήματος. Επίσης έχει σχεδιάσει και επιβλέψει όλες τις τεχνικές αναβαθμίσεις του. Είναι Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του ΕΜΠ, μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Εταιρίας Πλανηταρίων (IPS) και επικεφαλής της επιτροπής βραβείων της.

 

 

Επιμέλεια εκδήλωσης

Μιμή Ρουφογάλη

Αντιδήμαρχος Δήμου Παπάγου-Χολαργού

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech