Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ίδρυση νυχτερινής λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας Κύριο

Με απόφαση του ΟΑΣΑ ιδρύεται η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας, με αφετηρία από την πλατεία Καραϊσκάκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Επικεφαλής της παράταξης «Δίκτυο Πολιτών Παπάγου - Χολαργού», π. δημοτικός σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού, κ. Περικλής Ζήκας είχε θέσει το θέμα της ανάγκης για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες αλλά και η νεολαία.

Ακολούθησαν ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Παλλήνης και Φιλοθέης-Ψυχικού.

Στη συνέχεια το θέμα συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, που έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση του κ. Ζήκα για τη στήριξη του αιτήματος της πράταξής του προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων τις νυχτερινές ώρες.

Η νέα λεωφορειακή γραμμή ιδρύθηκε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια του επιβατικού κοινού και θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Επισυνάπτεται η απόφαση του ΟΑΣΑ και η διαδρομή της νέας λεωφορειακής γραμμής.  

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech