Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμαρχος Παπάγου -Χολαργού εκλέχθηκε στο ΔΣ της ΚΕΔΕ Κύριο

Τιμητική επιβράβευση της αυτοδιοικητικής πορείας του Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού αποτελεί η εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέλος του ΔΣ του κορυφαίου συλλογικού οργάνου των 332 Δήμων της χώρας. 

Για ακόμη μια αυτοδιοικητική θητεία, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού, θα έχει τον Δήμαρχό του σε κεντρική θέση ευθύνης. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Αυτοδιοίκησης, την ΚΕΔΕ, εκεί όπου διεκδικούνται τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες. 

Πρόκειται αναμφίβολα για ύψιστη τιμή να εκλέγεται ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος  μεταξύ των 18 Δημάρχων από τους 332 Δημάρχους όλης της χώρας, στο αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Μοιράζομαι αυτή την ξεχωριστή στιγμή με τους δημότες Παπάγου - Χολαργού, οι οποίοι μου έδωσαν και πάλι την δυνατότητα με την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, να βρίσκομαι ανάμεσα σε εκλεκτούς συναδέλφους εκεί όπου χαράσσεται η κεντρική αυτοδιοικητική πολιτική. Δεσμεύομαι να διεκδικήσω αυξημένες χρηματοδοτήσεις για τους Δήμους μας για έργα και υπηρεσίες καθώς και τις αναγκαίες προσλήψεις που θα κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών μας καλύτερη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους της χώρας που με εξέλεξαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου δώσατε αυτή την δυνατότητα».

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, είναι μέλη 18 Δήμαρχοι και 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech