Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς κοινής προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο Κύριο

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Φεβρουαρίου, παρουσία του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου και της Αντιδημάρχου Μιμής Ρουφογάλη, η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Την προσφορά των αγαθών προς την κοινωνική δομή του Δήμου, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Σκούμα, οι οποίοι  συνεχάρησαν την δημοτική Αρχή για την λειτουργία της κοινωνικής δομής στην οδό Βουτσινά, υποσχόμενοι πως θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και σε άλλα πεδία.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συνεισφορά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε δράσεις του Δήμου μας, απόδειξη πως υπάρχει μια συνεργασία αμοιβαίας κατανόησης και προσανατολισμού. Άλλωστε αποτελεί βασική αρχή μας, να χτίζουμε ισχυρές συνεργασίες με οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας σε κάθε επίπεδο της δημόσιας ζωής. Δίνοντας προτεραιότητα στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, προσπαθούμε να ενισχύουμε διαρκώς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Έχω δεσμευτεί προσωπικά πως κανένας δημότης μας δεν θα μένει αβοήθητος. Η στήριξη στον συνάνθρωπο μας είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη».

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Ισότητας, Μιμή Ρουφογάλη δήλωσε: «Η στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου, αποτελεί μέγιστο καθήκον μας. Η συνεργασία μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αποδεικνύει πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια. Όπως και κανείς δημότης μας, όπως έχει πει κατ’ επανάληψη και ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, δεν θα μείνει μόνος του. Ευχαριστώ από καρδιάς την ηγεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ευγενική τους προσφορά. Ευχαριστώ τους εργαζόμενους και εθελοντές στο κοινωνικό μας παντοπωλείο».

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech