Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζουν αδιάκοπα τις προσπάθειές τους να διατηρούν την πόλη μας καθαρή Κύριο

Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζουν αδιάκοπα τις προσπάθειες τους να διατηρούν την πόλη μας καθαρή, κάτι που αποτελεί και μέγιστη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, η αιρετή διοίκηση του Δήμου είναι σε άμεση και καθημερινή συνεργασία με τους υπαλλήλους της καθαριότητας σε μια από κοινού διαρκής προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών καθαριότητας που προσφέρονται στους δημότες.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, καθιερώνει σε συνεργασία με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τις υπηρεσίες καθαριότητας, την δημοσιοποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα του απολογισμού των δημοτικών ενοτήτων μας, προκειμένου και οι πολίτες μας να ενημερώνονται για τα πεπραγμένα. Σε προηγούμενο δελτίου Τύπου αναφέρθηκαν οι δράσεις των υπηρεσιών καθαριότητας στην δημοτική ενότητα Χολαργού και σήμερα δημοσιοποιούμε την απολογιστική έκθεση της δημοτικής ενότητας Παπάγου. Στην προσπάθεια που καταβάλλουν αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή, ζητείται και η αρωγή των δημοτών διότι ποτέ χωρίς την καλοπροαίρεση τους ο στόχος όλων θα απομακρύνεται.

Απολογισμός δράσεων της κοινότητας Παπάγου

Η υπηρεσία καθαριότητας της κοινότητας Παπάγου, σημείωσε εξαιρετική απόδοση κατά τον μήνα Ιανουάριο, προχωρώντας σε  αποκομιδές που συμβάλλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία πραγματοποίησε 381 δρομολόγια για τη συλλογή κλαδιών, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απόρριψης πρασίνου από τους κατοίκους. Επιπλέον, με 90 δρομολόγια για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων  και 11 δρομολόγια για την απόρριψη μπάζων συνέβαλε στη μείωση των ανεπιθύμητων απορριμμάτων και τη διατήρηση της  τάξης.

Η περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων ( στρώματα, παλιά έπιπλα κλπ.) γίνεται κάθε Παρασκευή και των κλαδιών  από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πριν κλαδέψετε ή πετάξετε ογκώδη αντικείμενα, παρακαλούμε να ειδοποιείτε την Υπηρεσία Καθαριότητας ώστε να τα περισυλλέξει στο τηλ. 2106540211

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής Παπάγου, Χρύσα Παρίση δήλωσε: Άνθρωποι και περιβάλλον έχουν ανάγκη του ενδιαφέροντος, της φροντίδας και της αγάπης μας. Θεωρούμε ότι το μέσο προσέγγισης όλων των θεμάτων που αναφέρονται στην καθημερινή μας ζωή είναι ο πολιτισμός, που ως έννοια περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πόλη και τη συγκρότηση της ζωής σ' αυτήν. Ας φροντίσουμε την πόλη μας διατηρώντας την καθαρή και πολιτισμένη.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech