Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Η “Κάρτα Δημότη Παπάγου – Χολαργού” έρχεται ανανεωμένη - «ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ!» Κύριο

Η επανεκκίνηση του σημαντικού θεσμού της «Κάρτας Δημότη» στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού είναι γεγονός και ήδη περισσότερες από 80 επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιούν εκπτώσεις-προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας!

Η «Κάρτα Δημότη» αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στήριξης τόσο για την τοπική αγορά, αφού στρέφει το καταναλωτικό κοινό προς τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της περιοχής, όσο και για τους Δημότες, εξασφαλίζοντας σε αυτούς αγαθά και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές από συμμετέχουσες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις όπως επίσης και στο αναγνωρισμένο πανελλαδικά, Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τις σημαντικές προσφορές τους ακολουθώντας το σύνδεσμο https://dpapxol.gov.gr/e-politis/karta-dimoti-epixeiriseis.html

Όσοι δημότες επιθυμείτε να αποκτήσετε την «Κάρτα Δημότη» και να απολαμβάνετε τα προνόμιά της, μπορείτε να κάνετε αίτηση είτε

 

  1. Ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισυνάπτοντας τα ακόλουθα στοιχεία:
  • Ταυτότητα και τις δυο όψεις
  • Φωτογραφία τύπου ταυτότητας, έγχρωμη
  • Ακριβή διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός Τ.Κ.)
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας ή

 

  1. Να προσέλθετε στο δημαρχείο, στο γραφείο δημοτολογίου από 08.00 έως 13.00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

 Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτημα, παράπονο μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς, προέβη στη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την Εύρυθμη Λειτουργία του προγράμματος «Η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ», με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη της Κάρτας και τη διοργάνωση δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Τα μέλη της Ομάδας Εργασίας  είναι:

  1. Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Φεστιβάλ και Τοπικής Ανάπτυξης, Δημοτική Σύμβουλος.
  2. Γεωργία (Γωγώ) Παγώνη, Δημοτική Σύμβουλος
  3. Χριστίνα Λάζαρη
  4. Βασιλική Μυρογιάννη
  5. Μαρία (Μάρω) Πατσαρίση
  6. Βασιλική (Βάνα) Ρετσινιά Γιαννακοπούλου
  7. Δήμητρα Σκόδρα

 

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δήλωσε: «Η Κάρτα Δημότη» εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και των δημοτών μας. Είναι πρωταρχικής αξίας για εμάς να μεγιστοποιούμε το όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, μέσα από πολλαπλές δράσεις συνδυαστικής ενδυνάμωσης επιχειρηματιών και πολιτών. Αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, όπου η αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανηφόρα, αλλά και τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες πλήττονται και αυτές από τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών, καθιερώσαμε την κάρτα δημότη με στόχο να ενισχύσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η συμμετοχή είναι φυσικά προαιρετική και ζητώ από όλους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα αυτό. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και όπου μπορούμε θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να σταθεί όρθια στις έντονες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φεστιβάλ και Τοπικής Ανάπτυξης Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη δήλωσε: «Η αγορά της πόλης μας είναι πλούσια σε ποικιλία, ποιότητα και ευκαιρίες και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των δημοτών μας. Μέσα από το πρόγραμμα της Κάρτας και τις διάφορες δράσεις φιλοδοξούμε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερη πελατεία για τις επιχειρήσεις της περιοχής, και να ελαφρύνουμε ταυτόχρονα την τσέπη των δημοτών μας που τόσο πολύ πλήττεται από την ακρίβεια». 

Όσες ακόμα επιχειρήσεις ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην Κάρτα του Δημότη, της οποίας κάτοχοι είναι περισσότεροι από 2000 δημότες μας., μπορείτε να το κάνετε άμεσα, εύκολα και γρήγορα, συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση στην ακόλουθη διεύθυνση: 

https://dpapxol.gov.gr/component/sppagebuilder/page/8249.html

Με την ένταξη στην Κάρτα Δημότη παρέχεται δωρεάν προβολή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (από το πεδίο «Κάρτα Δημότη-Οι Επιχειρήσεις που συμμετέχουν»), των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης ενώ με την μαζική αποστολή newsletters από τον Δήμο, οι δημότες και οι κάτοικοι θα ενημερώνονται άμεσα για τα νέα και τις δράσεις των επιχειρήσεων.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech