Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο ενίσχυσης του Εθελοντισμού, δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν έμπρακτα σε ζητήματα που αφορούν σε μια ευρεία κατηγορία θεματικών όπως είναι η Κοινωνική Φροντίδα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Υγεία, το  Περιβάλλον, η Καθαριότητα κ.ά.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Εκπαίδευση της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου μας.

Τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου και ώρες 18:30-20:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS, σεμινάριο εκπαίδευσης των Εθελοντών, με θέμα: «Η Αποτελεσματική Συνεργασία του Εθελοντή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Εισηγητές του εν λόγω σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Γαμπιεράκης, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS καθώς και η κα. Αντιγόνη Ωραιοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Εθελοντισμού και Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν:

  • Το πνεύμα του Εθελοντισμού και η σημασία που έχει στη σημερινή εποχή, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Η σημασία της ένταξης σε μια οργανωμένη ομάδα Εθελοντών.

Οι Εθελοντές στα πλαίσια της οργανωμένης τους εκπαίδευσης θα συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό workshop.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Οι εθελοντές μας είναι η καρδιά της ανιδιοτελούς προσφοράς. Αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όλους μας και κοινωνικό πρότυπο. Από καρδιάς τους ευχαριστώ και εύχομαι όσοι μπορούν να τους μιμηθούν. Δεσμεύομαι πως ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα είναι ενεργός συμμέτοχος σε ότι σχετίζεται με τον εθελοντισμό σε μόνιμη βάση. Τέλος, να συγχαρώ την Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS για το πολύτιμο έργο που επιτελεί.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας, Δήμητρα – Μιμή Ρουφογάλη δήλωσε: «Νιώθουμε περήφανοι που συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην ενίσχυση του εθελοντισμού. Στα πλαίσια αυτά εφαρμόζουμε εκπαιδευτικά προγράμματα προς ενίσχυση των δεξιοτήτων των εθελοντών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Ο εθελοντισμός είναι το επιστέγασμα σε πρακτικό επίπεδο, της διάθεσης προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Η Ακαδημία Εθελοντισμού HELP HELLAS είναι ένας φωτεινός φάρος προαγωγής των αξιών του εθελοντισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας των Φύλων, κα. Δήμητρα-Μιμή Ρουφογάλη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2132002831/893.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech