Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών Κύριο

Στα τέλη του 2023 ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δημιούργησε το Συνεργαζόμενο Κέντρο «Γέννασις» του

Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με στόχο την ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το «Γέννασις» στελεχώνεται από το Υγειονομικό προσωπικό των Δημοτικών Πολυϊατρείων Παπάγου – Χολαργού το οποίο και είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο.

Το Υγειονομικό προσωπικό υποστηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στις 26/01/2024 και ώρα 11:00 έως και 3:30μμ, στο νέο Πολυϊατρείο Παπάγου, 1ος όροφος, θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει και να κάνει την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Την ημέρα αυτή θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής και Αιματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κος Στέλιος Γραφάκος.

Ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού, το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Σε περιμένουμε να γίνεις εθελοντής δότης και να ζήσεις και εσύ κάποτε την συγκλονιστική εμπειρία να σώσεις την ζωή ενός άλλου ανθρώπου.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech