Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Συμφωνητικό για την προμήθεια “Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού» υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος Κύριο

Συμφωνητικό για την προμήθεια “Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού» υπέγραψε χθες 2 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, με συμβατικό ποσό 371.380,00 ευρώ.

Ο Δήμος μας θα προμηθευτεί 45 ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία θα τοποθετηθούν σε 7 σημεία που προέκυψαν μετά από ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν στα ακόλουθα σημεία:

  • Δημαρχιακό Μέγαρο, κτήριο «Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη»
  • Πλατεία Αγίου Γεωργίου Παπάγου
  • Σταθμός ΜΤΕΡΟ «Εθνική Άμυνα»
  • Σταθμός ΜΕΤΡΟ «Χολαργός»
  • Πλατεία Κύπρου Χολαργού
  • Αθλητικό Κέντρο Παπάγου Δημάρχου «Βασιλείου Ξύδη»
  • Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας»

Σκοπός του έργου είναι να προσφέρουμε στους πολίτες, εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, φιλικούς προς το περιβάλλον.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο αντικλεπτικό σύστημα GPS και μέσω ειδικής εφαρμογής θα μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες να τα μισθώνουν πολύ εύκολα, για όσο χρόνο επιθυμούν και να τα επιστρέφουν σε κάποιο από τα σημεία στάθμευσης.

Ο συνολικός χρόνος υλοποίησης του έργου ορίζεται στους έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και θα ανακοινωθούν αναλυτικά οδηγίες για τη χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020»

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech