Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σύνταξη Μητρώου ευάλωτων πολιτών Κύριο

Καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πολιτών (ΑμεΑ, υπερήλικες κ.ά.) και οι οικίες τους συνορεύουν ή έχουν μεγάλη εγγύτητα με τον Υμηττό, εφόσον το επιθυμούν, να παραχωρήσουν στοιχεία στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο ευάλωτων πολιτών, όπως υπαγορεύει το σχέδιο για την Προληπτική Οργανωμένη Απομάκρυνση πολιτών σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς.

Τα άτομα που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες, οι προσωπικοί βοηθοί τους ή τα συγγενικά τους πρόσωπα καλούνται  να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την καταθέσουν στο πρωτόκολλο του Δήμου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Σκοπός της δημιουργίας του μητρώου ευάλωτων πολιτών είναι η έγκαιρη ειδοποίηση από τις αρχές, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή του διαβιούν.

Πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας 213 20002 873-874-899-916

Επισυνάπτεται η φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων. 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech