Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ Κύριο

«Πολιτισμός για όλους» και στο 29ο Φεστιβάλ Παπάγου- Χολαργού με εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους! Με σκοπό να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να απολαύσουν καλλιτεχνικά θεάματα χωρίς οικονομική επιβάρυνση, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ, αρκετές εκ των οποίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, σε μια πολύτιμη συνεργασία που συνεχίζεται για 4η χρονιά!

?️ Τέσσερεις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο έχουν προγραμματιστεί για το Α´ Μέρος του Φεστιβάλ:

 

  • Σάββατο 1/7 - «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ» - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς ταξιδεύει μουσικά στο χρόνο, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Γκεστ σολίστ η κόρη του Margo Nancyfor, παίζει μαζί με τον πατέρα της την τηλεοπτική σουίτα σε δύο πιάνα. 

 

  • Πέμπτη 13/7 - «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» -36 Χρόνια Κηποθέατρο  -  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ

Γιορτάζοντας τριάντα έξι χρόνια παρουσίας στο Κηποθέατρο Παπάγου, ο Γιώργος Βεντουζάς απλώνει τα διαμάντια του Ελληνικού τραγουδιού μαζί με τους φίλους του, μουσικούς και τραγουδιστές, και χαρίζει κέφι και αισιοδοξία στον κόσμο που θα τον τιμήσει.

 

  • Παρασκευή 21/7 - «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ» του Λάκη Μιχαηλίδη - Μαύρη Κωμωδία

Κοινωνική σάτιρα και μαύρο χιούμορ μέσα από τέσσερεις ιστορίες, με την υπογραφή του αείμνηστου πολυτάλαντου θεατρικού συγγραφέα Λάκη Μιχαηλίδη.

 

  • Πέμπτη 27/7 - «ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ» - ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Α΄ μέρος του Φεστιβάλ κλείνει εορταστικά με τον αγαπημένο τραγουδιστή, βολτάροντας μουσικά στις γειτονιές της Σμύρνης, της Πόλης, της Αθήνας και του Πειραιά, το ρεμπέτικο, το "ελαφρύ" και το έντεχνο- λαϊκό τραγούδι.

Τραγουδούν μαζί του η Ειρ. Τουμπάκη και η Σοφ. Μέργμηγκα με το κανονάκι της.

 

?️ Για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις προμηθευτείτε τις δωρεάν προσκλήσεις ως εξής:

 

➡️ Ηλεκτρονικά με αποστολή email (αναφέροντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και περιοχή κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, τίτλο εκδήλωσης που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και αριθμό προσκλήσεων) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

➡️ Από το Γραφείο του Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90, Παπάγος), Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 έως 14:00 (τηλ: 2132027186), καθώς και από το εμπορικό Κέντρο HOLARGOS CENTER (τηλ:2106522977).

 

Η αντιπρόεδρος του Φεστιβάλ

Βικτωρία( Βίκυ) Νικάκη

      Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech