Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη οι ωφελούμενοι και οι εθελοντές του προγράμματος«BIOHABILITY-Αστικός Κήπος μετά από πρόσκληση του καλλιτέχνη Κύριο

Ευχαριστούμε θερμά τον τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη για το κάλεσμα των ωφελούμενων και των εθελοντών/ντριών του προγράμματος«BIOHABILITY-Αστικός Κήπος για την προώθηση της κοινωνικής/ επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες»  στη συναυλία του τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, γεμάτη χορό, τραγούδι και διασκέδαση .Όλοι έγιναν μια παρέα και απόλαυσαν τη μουσική και τα  τραγούδια του καλλιτέχνη.

Στο τέλος της συναυλίας ο Γιάννης Χαρούλης  δέχτηκε στα παρασκήνια τους ωφελούμενους και τους εθελοντές του προγράμματος και είχαν μαζί του μια φιλική και εγκάρδια συνομιλία, ενώ του απηύθυναν πρόσκληση  για επίσκεψη στο χώρο του Αστικού κήπου ΑμεΑ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης υπάλληλοι του δήμου και η κα Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Ισότητας των Φύλων και Ισότιμης Εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία.

Το πρόγραμμα «BIOHABILITY-Αστικός Κήπος για την προώθηση της κοινωνικής/ επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες» υλοποιείται από το σωματείο «EQUALACT SOCIAL-ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΜΕΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και ο στόχος του είναι η ανάπτυξη αστικού κήπου από ΑμεΑ σε κήπο που έχει παραχωρηθεί από το δήμο όπισθεν της οδού Βουτσινά 51, στο Χολαργό.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων είναι ακόμα η  διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για εθελοντές, η ανάπτυξη εργαστηρίων κατασκευής προϊόντων, η διοργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων για τους δημότες, η ανάπτυξη δημιουργικών δραστηριοτήτων, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, η δικτύωση και συνεργασία με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και η συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ωφελούμενοι του προγράμματος μπορεί να είναι άτομα 18 ετών και άνω με αναπηρία, κυρίως νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτισμό και κινητικές αναπηρίες με δυνατότητα επέκτασης του τύπου αναπηρίας ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού εντός των ορίων του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες στα τηλ. του Κέντρο Κοινότητας :213 2002 873-874-899-916

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech