Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Δημοτικό Συμβούλιο Νέων - Εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου Κύριο

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων/εγγραφών για τη συμμετοχή νέων στο Δημοτικού Συμβουλίου Νέων της πόλη μας, το οποίο αφορά νέες και νέους 15 – 28 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η κάθε υποψηφιότητα υποβάλλεται με ενυπόγραφη δήλωση προς τον δήμαρχο, μέχρι και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί είτε στο Δημαρχείο, γραφείο πρωτοκόλλου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός) είτε να σταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., επίσης υπογεγραμμένη (08:00 έως 15:00).

Την Κυριακή 12 Φεβρουάριου, θα διενεργηθούν οι εκλογές και δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν κάνει εγγραφή για συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων και είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού, Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη (Λ. Περικλέους 55) και ώρες 10:00 έως 14:00.

Επισυνάπτεται η δήλωση υποψηφιότητας.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech