Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Νέο Σχολικό Συγκρότημα στον Χολαργό Κύριο

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής αξιοποιείται ο χώρος του ακινήτου επί της οδού Κλειούς στον Χολαργό που ήταν εγκαταλελειμμένος για δεκαετίες.

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» (ΕΣΠΑ) εντάχθηκε η πράξη «Μελέτες Ωρίμανσης για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού Δήμου Παπάγου - Χολαργού», προϋπολογισμού 408.163,16 ευρώ.

Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης προχωράει η εκπόνηση των οριστικών μελετών, και στη συνέχεια η κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου κτιρίου και η έναρξη των διαδικασιών (αναζήτηση χρηματοδότησης, διαγωνιστική διαδικασία) για την κατασκευή ενός νέου σχολικού συγκροτήματος.

Η Δημοτική Αρχή, όπως έχει καταστεί εμφανές σε όλους, κινείται με συγκεκριμένα έργα στην κατεύθυνση τόσο του εκσυγχρονισμού σχολικών μονάδων όσο και στην προσθήκη νέων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του Προϋπολογισμού για το έτος 2023, μιλώντας για τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, είχε υπογραμμίσει:
“Η μεγαλύτερη επένδυση που κάνουμε είναι στα σχολεία της πόλης μας”.
Αναφερόμενος δε στο κονδύλι που έχει προϋπολογιστεί για το επόμενο έτος, είχε τονίσει:
“Το 2023 θα δαπανηθεί το ποσό των 3.604.899,81, το μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά και τετραπλάσιο από τον ετήσιο μέσο όρο των προηγούμενων χρόνων”.
 
 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech