Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Ο Μίμης Πλέσσας παρουσίασε το νέο του έργο Ό Βασιλιάς Ντο' στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Μια πραγματικά ιδιαίτερη ημέρα και μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Πλέσσα,  Ό Βασιλιάς Ντο’ .

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά το σύγχρονο τμήμα τραγουδιού και η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χολαργού, με αξέχαστες δημιουργίες του Μίμη Πλέσσα.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στο μεγάλο δημιουργό, εκφράζοντας το θαυμασμό του προς τον ίδιο και το έργο του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι δύσκολο να εκφραστούν με λόγια τα όσα έχει προσφέρει ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος στην Ελληνική μουσική, στο Ελληνικό τραγούδι, στην Επιθεώρηση , στο Θέατρο, στον Ελληνικό Κινηματογράφο, στον πολιτισμό.

Ο κ. Πλέσσας φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους παρακολούθησαν την παρουσίαση του έργου του στο Αμφιθέατρο Μ. Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού και ευχήθηκε ‘Ο βασιλιάς Ντο΄ να αποτελέσει αντικείμενο μύησης των παιδιών στη μουσική και τη λογοτεχνία.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech