Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 996

Εργα που Υλοποιούνται από Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας & όχι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
 & ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης του Δήμου, παρουσιάστηκε επιτακτική η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης της σχέσης μας  με τους ΟΚΩ (Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας) σε ότι αφορά στις εργασίες που διεξάγονται στο Δήμο μας και έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ένα ανοικτό εργοτάξιο, με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των συμπολιτών μας. 

Είναι σαφές πως κανείς δεν εναντιώνεται στην αναβάθμιση των δικτύων και στις διορθωτικές κινήσεις, ο τρόπος όμως εκτέλεσης των εργασιών, πρέπει να εξασφαλίζει τόσο την τήρηση των υπογεγραμμένων από τις συμβάσεις προδιαγραφών όσο και  την απαραίτητη οδοσήμανση και την έγκαιρη ενημέρωση των περιοίκων.

Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε πως οι ΟΚΩ προτού προβούν σε οποιαδήποτε εργασία λαμβάνουν άδεια τομής σε δρόμους και πεζοδρόμια, αναφέροντας τις θέσεις αλλά και τον τρόπο εκτέλεσής τους.

Επειδή έχουμε διαπιστώσει από τις καθημερινές μας αυτοψίες πως δεν τηρούνται σε όλες τις περιπτώσεις  τα συμφωνηθέντα, έχουμε προβεί σε προφορικές, τηλεφωνικές και γραπτές διαμαρτυρίες τονίζοντας πως σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι ΟΚΩ θα ληφθούν όλα τα νόμιμα μέτρα.

Προκειμένου να περιοριστούν στο μέλλον παρόμοιες οχλήσεις, έχουμε σε καθημερινή βάση αναθέσει σε έναν υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κατ’ αποκλειστικότητα, την επίβλεψη και καταγραφή αυτών των εργασιών με ρητή εντολή, όπου διαπιστώνεται κακοτεχνία ή άλλη επικίνδυνη για τους συνδημότες μας συμπεριφορά, να δίνεται προθεσμία δεκαπέντε ημερών προκειμένου να γίνεται αποκατάσταση των κακώς κειμένων άλλως να ανακαλείται η άδεια τομής.

Στόχος της παρούσας διοίκησης του Δήμου είναι τόσο ο ποιοτικός έλεγχος στα έργα που εκτελούνται με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, όσο και ο σωστός προγραμματισμός των εργασιών των έργων, που εκτελούνται στα όρια του δήμου μας από τρίτους.

Ζητάμε συγνώμη από του δημότες μας για την όποια ταλαιπωρία υποστούν και είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας
Γεωργία Αρβανίτη Φραγκή

Τηλ. επικοινωνίας: 2132027193 – 2132027121 (Τεχνική Υπηρεσία)
2106564512 (Εργοτάξιο)

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech